06. december 2019 - 22:01



Katalog Kemiforlaget

683 - Kemikeren i Køkkenet
Produktnr 683
Produkt Kemikeren i Køkkenet
Beskrivelse

Thorvald Pedersen



Læsere af tidsskriftet Dansk Kemi har igennem en længere årrække kunnet følge med i Thorvald Pedersens føljeton "Kemikeren i køkkenet". 86 af disse essays med tilhørende 75 opskrifter, af dette omfattende værk er nu tilgængeligt i bogen "Kemikeren i køkkenet". I bogen findes betragtninger om råvarernes farve, duft, konsistens og smag, samt om de mange former for tilberedning. Emnet rundes af med refleksioner over smagningens natur. Man vil lede forgæves efter betragtninger om god og rigtig ernæring, for forfatteren er kemiker og kok con amore med et anstrengt forhold til "det gode og det rigtige". Indholdet er underholdende og fagligt spændende, og er ikke kun til kemikeren og kokken, men også til underviseren. Nye læsere af Thorvald Pedersens forhåbentlige never ending story kan begynde her, mens trofaste læsere af føljetonen med denne bog har mulighed for at få samlet en betragtelig del af forfatterens indlæg i Dansk Kemi.

Udgivelse  2. udgave 1. oplag 2006
Omfang  320 sider
Pris DKK 180,00

Læg i kurven  Antal: