Her er du: > Kurser > Matematikkurser
 

Robotkonference 

Print

Tidspunkt:Fredag d. 29. maj 2020, 09:30 - 16:00
Sted:Birkerød Gymnasium
Pris:Gratis
Tilmeldingsfrist:Torsdag 30. april 2020
Arrangør:Birkerød Gymnasium

 

ROBOTKONFERENCEN FLYTTES TIL SENERE PÅ ÅRET. NÆRMERE DATO FØLGER.

Robotter på gymnasieskemaet - faglig læring i matematik og fysik gennem arbejde med robotter.

Birkerød Gymnasium har siden 2017 udviklet og implementeret undervisningsforløb, hvori der indgår robotter. Vi arbejder ikke med robotterne for robotternes egen skyld, men ønsker at benytte dem som en alternativ vej til faglig læring i matematik og fysik. Vores vision er, at store dele af matematikpensum kan bringes til udfoldelse på denne måde, ligesom robotterne kan indgå meningsfuldt og berigende i talrige fysikforsøg. Udviklingsarbejdet pågår, men i de allerede udviklede forløb ser vi, at robotterne motiverer og begejstrer eleverne.
Læs mere på https://gymnasieskolen.dk/elever-robotter-goer-matematik-nemmere-forstaa.

Novo Nordisk Fonden støtter Birkerød Gymnasiums robotudviklingsarbejde fra 2020, og med denne bevilling i ryggen vil vi nu invitere til årlige konferencer med vidensdeling, ekspertoplæg og workshops med hands-on øvelser. Første konference finder sted på Birkerød Gymnasium d. 29. maj 2020. Det nærmere program annonceres i løbet af februar.

Deltagelse i konferencen er gratis og vi håber, at mange gymnasier vil sende et par (eller flere) matematik/fysiklærere.

Tilmelding

Til Niels Erik Wegge, nw@birke-gym.dk

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk