Vis
 
År
Sorter stigende  Sorter faldende
Nr.
Sorter stigende  Sorter faldende
Fag
Sorter stigende  Sorter faldende
Forfatter(e)
Sorter stigende  Sorter faldende
Titel
Sorter stigende  Sorter faldende
Kommentar
 
2015
2
fys
Jens Bjørneboe Radioaktivt affald i undervisningen Spørgsmålet om, hvad vi skal stille op med det radioaktive affald fra Risø, har været diskuteret i årevis, uden at det har ført til nogen afklaring.
2015
2
fys
Knud Erik Sørensen Benfords lov og exoplaneter Benfords lov: En regel, der udtaler sig om frekvensfordelingen af første ciffer i lister over måledata fra dagligdagen.
2015
2
fys
Knud Erik Sørensen Forholdet mellem antallet af sol- og måneformørkelser Det årlige antal formørkelser varierer fra et minimum på fire og et maksimum på syv.
2015
2
mat
Allan Tarp Lille, mellem og store Pythagoras med 3, 4 og 5 spillekort Der gælder derfor følgende to regler: I en trekant med spidse vinkler ...
2015
2
mat
Erik Hjorth Dudeney og herreekviperingshandlerens problem At dele en ligesidet trekant i fire dele, som lader sig lægge sammen til et kvadrat.
2015
2
mat
Jan Agentoft Nielsen, Regression med mindste kvadraters metode Min pointe i dette indlæg er, at med kendskab til vektorregning bliver udledningen meget mere elegant og naturlig.
2015
2
mat
Jens Carstensen Andengradsligningen – et spørgsmål Hvorfor er der denne uoverensstemmelse mellem de to løsningsmetoder?
2015
2
mat
Michael Jørgensen Hvad er kvadratroden af 2? Hvordan regner man så ud, hvad kvadratroden af 2 er, hvis man kun kender til almindelige brøker?
2015
2
mat
Nils Fruensgaard Nye eksamensformer i en digital tidsalder ? I stedet for alene at satse på en ny eksamensform, der ligner netadgangsforsøgets eksamensform, bør UVM åbne for nye innovative forsøg med andre evalueringsformer i matematikfaget.
2015
2
mat
Sven Erik Morsing Mere om lineær regression Jeg vil gerne tage tråden op fra artiklen af Carl Winsløw, Fodgængerversion af lineær regression i LMFK–bladet, 2015 nr. 1.

 

Opdateret 2010-11-10 af bladredaktøren, se mailadresse i bladet