Her er du: > Kurser > Matematikkurser
 

Matematik og Innovation 

Print

Tidspunkt:Onsdag d. 12. december 2018, 09:00 - 15:30
Sted:Ørestad Gymnasium
Ørestads Boulevard 75
2300 København
Pris:1.200,- kr.
Tilmeldingsfrist:Fredag 30. november 2018
Arrangør:Matematiklærerforeningen

 

Få gode idéer til, hvordan kan kan lave innovation i matematik. Kan elever finde deres egen metode til ansigtsgenkendelse? Kunne man skabe nye pointsystemer inden for sport til gavn for sporten? Design dit eget spil og tilhørende gevinster? Hvordan kan man lave et innovationsforløb om rygning med fagene samfundsfag og matematik? Dette er nogle af de spørgsmål, som du møder på kurset.

Formål

Formålet med kurset er, at give matematiklærere idéer til og lyst til at arbejde med forskellige innovationsforløb i matematikundervisningen.

Når der arbejdes med innovation i matematik, vil arbejdsmetoden i høj grad være bundet op på den undersøgelsesbaserede tilgang. Derfor vil kurset også kunne understøtte den nye eksamensform på matematik B stx/hf.

Indhold

Kurset starter med en kort teoretisk gennemgang af innovationsprocesser. Herefter vil deltagerne selv blive udsat for et komprimeret undervisningsforløb om ansigtsgenkendelse. Kursusarrangørerne holder derfor oplæg om andre innovationsforløb, som alle er blevet afprøvet i undervisningen. Til sidst vil deltagerne selv skulle arbejde med og få respons på egne idéer eller udvikle videre på de forløb, der er blevet introduceret i løbet af dagen.

Målgruppe

Matematiklærere på ungdomsuddannelserne.

Kontakt

Mikkel Rønne, mir@oegnet.dk

 
LMFK-sekretariatetHøffdingsvej 34, 2. sal2500 ValbyTlf.: 35 39 00 64Mail: lmfk@lmfk.dk